به گزارش افرا ورزش، حضور هاجر صفرزاده در پیشانی کاروان ایران در بازیهای پارالمپیک پاریس، حداقل پاداش برای اوست که تلاش و انگیزه در حرکت پاهای او معنا میشود.
هاجر 25 ساله که متولد قهدریجان اصفهان است از سال 2018 به بعد، 6 سال رویایی را سپری کرده است. از مدالهای پرشمار در دو دوره بازیهای پارآسیایی تا طلای جهان و اکنون پرچمداری در پاریس.
صفرزاده در جریان دومین حضورش در بازیهای پارآسیایی در سال 2022 در هانگژو با ثبت زمان ۲۵٫۸۷ ثانیه صاحب مدال طلای ماده 200 متر شد و رکورد بازیهای پارآسیایی را نیز شکست.
این طلا و رکوردشکنی پس از آن اتفاق افتاد که هاجر در بازیهای پارآسیایی 2018 جاکارتا و زمانی که 19 سال سن داشت شرکت کرد و 2 مدال نقره در مواد 200 و 400 متر و یک مدال برنز در ماده 100 متر کسب کرد اما دستش از طلا کوتاه ماند.
با این وجود، از 2022 به بعد اوضاع برای صفرزاده تغییرات آشکاری داشته است. او امسال در مسابقات پارا دوومیدانی قهرمانی جهان در ژاپن در دو 400 متر، طلای جهان را کسب کرد و با زمان ۵۷/۵۶ ثانیه پس از 9 سال را هم ارتقا داد.
جاهطلبی عاقلانه
هاجر صفرزاده تنها در مسابقات توانیابان حاضر نیست بلکه او در مسابقات دوومیدانی قهرمانی کشور و باشگاهی نیز در ماده 400 متر مسابقه میدهد و در بین ورزشکاران بهرهمند از سلامتی کامل نیز محبوب و شناختهشده است.
به عبارت دیگر، رقابت در صحنه مسابقات باشگاهی و قهرمانی کشور برای هاجر، عامل انگیزشی برای رقابت با رکورد ورزشکاران سلامت است و نه رکورد توانیابان. به نظر میرسد این جاهطلبی عاقلانه نقش مهمی در پیشرفت هاجر 25 ساله داشته است.
هاجر، خیلی نزدیک به سکوی پارالمپیک
برای دوندهای که همین چند ماه قبل طلای جهان را کسب کرده و رکورد دنیا را شکسته، توقع کسب مدال طلای پارالمپیک توقعی غیرمنطقی نیست.
حتی میتوان هاجر صفرزاده را شانس اصلی قهرمانی در دو 400 متر پارالمپیک پاریس دانست. این موفقیت میتواند نقطه عطف دوران ورزشی او باشد و ستاره جدید و محبوب را بیشتر در معرض دید قرار دهد.
حضور هاجر صفرزاده در جمع ورزشکاران توانیاب سبب شده حتی طلای مهم او در کوبه نیز به اندازه کافی دیده نشود اما پارالمپیک پاریس سکوی مناسبی برای قرار گرفتن او در کانون توجه است.