39
گفتگو با سرمربی تیم ووشو دانشگاه آزاد

سه سال شکست‌ناپذیری دانشگاه آزاد در ووشو زنان

  • کد خبر : 1839
  • 19 اسفند 1396 - 15:21
سه سال شکست‌ناپذیری دانشگاه آزاد در ووشو زنان
الهام صادقی سرمربی تیم ووشو زنان دانشگاه آزاد پس از قهرمانی در لیگ برتر 96 درباره این قهرمانی و آن چه بر لیگ گذشته صحبت کرده است.

به گزارش افرا ورزش، تیم دانشگاه آزاد در لیگ 96 هم به سلطه خود بر ووشو زنان ایران ادامه داد و بدون شکست و با حداکثر امتیاز بر سکوی قهرمانی لیگ قرار گرفت.

الهام صادقی، بازیکن اسبق تیم ملی و مربی کنونی دانشگاه آزاد در گفتگو با افرا ورزش درباره این مسابقات، اوضاع دانشگاه آزاد و ستاره‎هایی که در راه‌اند صحبت کرده است:

سه سال شکست‌ناپذیری دانشگاه آزاد

رقبای امسال ما در لیگ، سپاهان از حریفان قدیمی و تیم جدیدی به نام پیام نور ایذه بودند. پیام نور از ووشوکاران و کادر فنی بسیار خوبی بهره‌مند بود که حتی سپاهان را هم شکست داد اما خوشحالیم که با همدلی و همبستگی قهرمانی را به دست آوردیم.

پنج سال است که مربی دانشگاه آزاد هستم و به جز سال اول که نایب‌قهرمان شدیم، در چهار سال بعد قهرمانی را به دست آوردیم و در سه سال اخیر به هیچی تیمی در کشور نباخته‌ایم.

کیفیت لیگ و قانون منصفانه

ووشوکاران حاضر در لیگ سه دسته هستند. دسته اول ملی‌پوشان بزرگسال که حضور آن‌ها برای حفظ آمادگی‌شان است و سطح لیگ را بالا می‌برند.

دسته دوم ووشوکاران تازه‌واردی هستند که برای پیشرفت و میدان‌دیدن وارد لیگ شده‌اند و دسته سوم، ووشوکاران تیم ملی جوانان هستند که در لیگ، خود را با بزرگسالان محک می‌زنند. ترکیب این 3 گروه در کنار هم، سطح کیفی لیگ ووشو زنان را بالا می‌برد.

علاوه بر این، قانون منصفانه‌ای که بر لیگ حاکم است و هر تیم می‌تواند حداکثر از پنج ملی‌پوش استفاده کند، کمک کرده تا تمرکز قوا در یک تیم از بین برود.

نفرات باکیفیت لیگ در تیم‌ها پخش شده‌اند. در این شرایط رقابت جذاب‌تر است و ووشو کشور از این ساز و کار، سود می‌برد.

افتخار کار کردن با دادکان

در چند سال اخیر دانشگاه آزاد برای تیم ووشو کم نگذاشته و همه موارد حمایتی از اسکان و تجهیزات تا پرداختی‌ها به نحو احسن انجام شده است.

این خوش حسابی و نگاه مثبت یکی از عللی است که من و ووشوکاران تیم دانشگاه آزاد به مجموعه دانشگاه اعتماد کرده‌ایم .

با توجه به تغییر در ریاست دانشگاه و استعفای دکتر دادکان، لیگ را در حالی سپری کردیم که دانشگاه آزاد رییس نداشت و در این شرایط پرداخت‌های مالی به تعویق افتاد.

دکتر دادکان خود، یک ورزشکار بوده و حضور یک مدیر ورزشی در راس کار ، برای هر مربی یا ورزشکاری یک امتیاز بزرگ است.

ما مدیران خوبی در ورزش داریم و یکی از از افتخارات من این بوده که با دکتر دادکان کار کردم. با دکتر دادکان هیچ مشکلی نداشتیم و وی چون ورزشی بود درد ما را می‌فهمید و باید به حال مجموعه‌ای که دادکان مدیر آن مجموعه شود غبطه خورد.

ستاره‌های جوان و نخبگان آینده

تیم ما از نفرات جوانی بهره‌مند بود که میدان خوبی برای پیشرفت آن‌ها مهیا شد. در تالو ستاره های جوان و جدیدی را دیدم که می‌توانند موفقیت‌های بزرگی کسب کنند.

در ساندا هم چهره‌های خوبی مثل آرزو سلیمی داشتیم اما چون سطح ملی‌پوشان ما بسیار بالا است رقابت با آن‌ها دشوار است و کمتر به چشم می‌آید.

من از اولین کسانی هستم که در سال 82 در نخستین اعزام برون مرزی ووشوی زنان با حجاب اسلامی، به مسابقات برون مرزی رفتیم و سد اعزام را شکستیم.

از سال 82 تاکنون هر سال، نخبه‌هایی پدیدار شدند و درخشیدند و این روند ادامه خواهد داشت.  امروز ووشوکاران بزرگی عضو تیم ملی هستند اما با گذشت زمان، نفرات نخبه و ستاره های جدیدتری به میدان خواهند آمد.

لینک کوتاه : https://iwsports.ir/?p=1839

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.