لیگ هاکی روی یخ

ام دات آر، متخصص در پنالتی، نزدیک‌تر به جام

  • کد خبر : 108453
  • 30 بهمن 1404 - 10:01
ام دات آر، متخصص در پنالتی، نزدیک‌تر به جام
باز هم پنالتی و باز هم ام دات آر. متخصص پیروزی در ضربات پنالتی این بار رقیب مستقیمش در راه قهرمانی لیگ هاکی روی یخ را شکست داد.

به گزارش افرا ورزش، افق تکرار قهرمانی برای ام دات آر، پس از پیروزی شامگاه چهارشنبه برابر پنگوئن‌ها، اکنون آشکار و در دسترس به نظر می‌رسد.

در هفته دوازدهم و در پایان چهارمین دور از پنج‌گانه لیگ هاکی روی یخ، دختران ام دات آر چهارشنبه 29 بهمن رقیب خود در راه قهرمانی را شکست دادند.

مصاف ام دات آر و پنگوئن‌ها، دو تیمی که پیش از این سه امتیاز با هم فاصله داشتند، پس از تساوی یک بر یک در وقت استاندارد و اضافه، به ضربات پنالتی کشید.

نگار ارجمند پنجمین گل فصل خود را برای ام دات آر به ثمر رساند که سومین گل او برابر پنگوئن‌ها در رویارویی‌های فصل جاری به حساب می‌آید.

سوگند آقایی هم برای پنگوئن‌ها گلزنی کرد تا در کنار خواهرش هدیه به آمار 4 گل زده برای تیمش در این فصل برسد.

در ضربات پنالتی، پنگوئن‌ها هر سه ضربه خود را از دست دادند و گل دیانا فرزام‌نیا پایان‌بخش تلاش ام دات آر برای حفظ جایگاه خود در صدر شد.

این برای پنجمین بار است که ام دات آر بازی را به پنالتی می‌کشاند و پیروز می‌شود. پیروزی در پنالتی‌ها به تخصص این تیم تبدیل شده است.

ام دات آر در 6 بازی اخیر خود، 5 بار در ضربات پنالتی پیروز شده است. به عبارت دیگر، اگر برابر ام دات آر در وقت استاندارد پیروز نشوید دیگر شانسی برای برد ندارید.

مسیر قهرمانی لیگ هاکی

با ایجاد فاصله 4 امتیاز در صدر جدول و با توجه با باقی بودن سه مسابقه دیگر برای هر تیم، ام دات آر سرنوشت قهرمانی را در دستان خود دارد.

R Team GP W L WOT LOT GF GA GD Pts
۱ ام دات آر ۱۲ ۵ ۲ ۵ ۲۴ ۱۴ +۱۰ ۲۵
۲ پنگوئن‌ها (پنگوئن‌های آیس باکس) ۱۲ ۶ ۳ ۳ ۱۹ ۱۶ ۲۱
۳ هاکی پاندا ۱۲ ۵ ۵ ۱ ۱ ۱۹ ۱۸ ۱۸
۴ آیس استارز ۱۲ ۲ ۸ ۲ ۶ ۲۰ -۱۴ ۸

پنگوئن‌ها برای جلوگیری از قهرمانی ام دات آر باید هر سه مسابقه بعدی از جمله بازی رودررو برابر ام دات آر را در وقت قانونی ببرند یعنی کسب حداکثر امتیاز.

در عین حال آن‌ها باید امیدوار باشند ام دات آر از دو بازی با آیس استارز و هاکی پاندا، بیش از 4 امتیاز نگیرد.

به بیان ساده‌تر ام دات آر باید در سه بازی باقی‌مانده بسیار ضعیف‌تر از میانگین عملکرد خود ظاهر شود که جام از دستانش بلغزد و این، احتمال بالایی نیست. خواهیم دید چه خواهد شد!

لینک کوتاه : https://iwsports.ir/?p=108453

نظرات شما

انتشار یافته : 2