24
گفتگوی آی دبلیو اسپورتس با دختر عنکبوتی ایران

بد شانسی عجیب؛ مانع حضور سنگ نورد ایرانی در المپیک توکیو

  • کد خبر : 63632
  • 29 تیر 1400 - 14:30
بد شانسی عجیب؛ مانع حضور سنگ نورد ایرانی در المپیک توکیو
الناز رکابی ستاره سنگ نوردی ایران می گوید شیوع کرونا و شرایط سخت گیرانه چینی ها برای مسابقات کسب سهمیه قاره ای، مانع حضور او در المپیک توکیو شده است.

به گزارش “آی دبلیو اسپورتس” آژانس ورزش زنان ایران؛ الناز رکابی سنگ نورد ۳۱ ساله زنجانی به دلیل شیوع کرونا و شرایط ویژه‌ای که چینی‌ها برای ورزشکاران در نظر گرفته بودند فرصت شرکت در این مسابقات را از دست داد.

رکابی در گفتگو با آی دبلیو اسپورتس می‌گوید: مسابقات انتخابی المپیک قرار بود که در قاره‌های مختلف برگزار شود اما به اوایل سال ۲۰۲۱ موکول شد. با توجه به شرایط ویژه چینی‌ها این مسابقات دوباره لغو شد و در نتیجه، رنکینگ جهانی سال گذشته، ملاک توزیع سهمیه شد.

او ادامه داد: بدین ترتیب کره‌ای ها هم در بخش زنان و هم در بخش مردان، سهمیه قاره‌ای را به دست آوردند. احتمال کسب سهمیه در این مسابقات برای من به دلیل حضور هر سه رشته تخصصی سنگ نوردی، بالا بود ولی بدشانسی مانع حضورم در این مسابقات شد.

ملی پوش سنگ نوردی بانوان گفت: به صورت انفرادی هر کسی در رشته تخصصی خود حرف اول را می‌زد ولی در رشته ترکیبی کسی شانس یا امتیاز بیشتری از من نداشت اما لغو مسابقات قاره‌ای همه چیز را خراب کرد.

وی عنوان کرد: خیلی دوست داشتم در جمع المپیکی‌ها باشم و برای کشورم افتخار کسب کنم و به رؤیایی که همیشه در سر دارم برسم، ولی نا امید نمی‌شوم و ادامه می‌دهممی‌خواهم پرچم ایران را بالا ببرم و در آینده ادامه راه را به شاگردانم بسپارم.

سنگ نورد زنجانی در مورد انگیزه‌های خود برای المپیک ۲۰۲۴ پاریس هم صحبت کرد و گفت: خوشبختانه رشته‌های سر طناب، بولدرینگ و سرعت از هم جدا شدند و با توجه به اینکه سر طناب و بولدرینگ رشته تخصصی من است و تجربه هم در سنگ نوردی تأثیرگذاری و کمک مضاعفی برای کسب رتبه بهتر و حفظ اوج آمادگی برای ۲۰۲۴ پاریس و کسب سهمیه این انتخابی می‌کند.

رکابی همچنین گفت که به دنبال به روز رسانی دانش خود هم در زمینه قهرمانی و هم مربیگری است اما بدون حمایت، کار برای او و سایر دختران آینده دار سنگ نوردی ایران بسیار دشوار خواهد بود: “ما پتانسیل بالایی داریم و باید در مسابقات جهانی و کسب سهمیه‌ها شرکت کنیم تا نتیجه دلخواه را به دست آوریم.”

رکابی درباره روابط خود با فدراسیون کوه نوری و صعودهای ورزشی اظهار کرد: رابطه ما خوب است و اختلافی نداریم، مشکلات مالی همیشه در همه فدراسیون‌ها وجود داشته است اما نپرداختن هزینه‌هایی که خودم صرف کرده‌ام سر جایش است.

او ادامه داد: ما برای آمادگی در مسابقات روسیه در شهریور در اردوی تیم ملی هستیم. فدراسیون اردوهای یک روزه طراحی کرده و هر سه هفته اردو برگزار می‌شود و از ورزشکاران حاضر در این اردو تست گرفته می‌شود.

وی عنوان کرد: باید با همکاری فدراسیون، کیفیت و تعداد اردوها بیشتر شود و حمایت‌های مالی بهتری صورت گیرد. این امر شاید به طور مستقیم امکان‌پذیر نباشد اما از طریق جذب اسپانسر ممکن خواهد شد.

وی با اشاره به برنامه‌های مسابقاتی‌اش افزود: مسابقات جهانی که در اواخر شهریور در روسیه برگزار خواهد شد را در پیش دارم و همچنین جام جهانی در چین که امیدوارم مشکلات مربوط به کرونا مانع حضورم نشود.

لینک کوتاه : https://iwsports.ir/?p=63632

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.