به گزارش پایگاه خبری تحلیلی “دختران قهرمان” در شرایطی که لیگ برتر بسکتبال زنان به دیدار نهایی رسیده، لیگ دسته اول نیز در دور حذفی قرار دارد تا تیمهای راه یافته به لیگ برتر ۱۴۰۱ مشخص شوند.
امروز در مرحله یک چهارم نهایی لیگ یک بسکتبال بانوان، ۳ بازی برگزار شد که جذابترین آن، نبرد نارسینای تهران و ذوب آهن اصفهان بود.
در این بازی، نارسینا تیم سوم فصل گذشته لیگ برتر که در پی مشکلات مالی مجبور به کنارهگیری از لیگ برتر شد، در زمین خود ۷۸ بر ۸۹ به ذوب آهن اصفهان و جوانهای آینده دار بسکتبال نصف جهان باخت.
داتیس یزد ۴۹ بر ۸۵ برابر تیم خانه بسکتبال نیشابور تن به شکست داد و دیگری نماینده خراسان رضوی، مولتی کافه مشهد توانست ۷۳ بر ۵۹ اکسیژن اراک را شکست دهد.
لیگ دسته اول بسکتبال زنان امروز یک بازی لغو شده هم داشت. صنایع دستی راستکردار انزلی و شیدای کردستان امروز مسابقه ندادند که دلیل آن نیز از سوی فدراسیون بسکتبال اعلام نشده است.
برگزاری دور برگشت مرحله یک چهارم نهایی، تعیین کننده ۴ تیمی است که در دور پایانی رقابتی جذاب را برای رسیدن به لیگ برتر رقم خواهند زد.