12
دختران هاکی روی یخ بی‌رقیب ادامه می‌دهند

یک احتمال جذاب: قهرمانی در بیشکک بدون گل خورده

  • کد خبر : 96250
  • 06 فروردین 1403 - 20:03
یک احتمال جذاب: قهرمانی در بیشکک بدون گل خورده
دختران هاکی روی یخ امروز نیز قاطعانه و بدون دریافت گل، برابر قرقیزستان پیروز شدند. آیا یک قهرمانی با طعم کلین شیت در پیش است؟

به گزارش افرا ورزش، آرزو ایزدی سنگربان تیم ملی هاکی روی یخ زنان این فرصت را دارد تا به دروازه‌بانی تبدیل شود که بدون دریافت گل، قهرمانی آسیا را جشن می‌گیرد.

اوضاع برای تیم ملی در بیشکک، بی‌دردسر و مساعد پیش می‌رود. پس از برتری ۱۶ بر صفر برابر امارات، امروز نیز قرقیزستان با ۶ گل بدرقه شد و اکنون دو قدم به فتح جام باقی‌مانده است.

نکته مهم این است که ایران در این دو بازی گلی دریافت نکرده و شانس بالایی برای حفظ این رکورد تا پایان تورنمنت دارد و در این صورت، قهرمانی در قرقیزستان اقتداری دوچندان خواهد داشت.

برتری فنی بازیکنان ایران از یکسو و برخورداری از یک دروازه‌بان تأثیرگذار و ارزشمند به نام آرزو ایزدی سبب شده به حفظ رکورد “صفر گل خورده” تا شنبه آینده امیدوار باشیم.

دختران آیس هاکی، جمعه و شنبه برابر هند و فیلیپین به میدان می‌روند تا در صورت کسب پیروزی احتمالی، با جام به تهران برگردند.

لینک کوتاه : https://iwsports.ir/?p=96250

نظرات شما

انتشار یافته : 0