ستاره موسوی در گفتگو با پایگاه خبری ورزش زنان ایران آی دبلیو اسپورتس اظهار کرد: در جاکارتا 4 مدال گرفتیم و استحقاق این را داشتیم که حتی برنزهایمان طلا باشد. ما در جاکارتا سربلند بودیم و اگر طلا کسب می کردیم همه چیز رویایی تمام می شد.
او افزود: از سال 2010 در تیم های ملی حضور داشته ایم و زمانی طراوت خاکسار و حمیده عباسعلی کاراته کای رده جوانان و امید ما بودند و قبل از آن هم در سوپر لیگ سرمربی این بازیکنان بودم. آن ها در جاکارتا تلاش خود را کردند.
سرمربی تیم ملی کاراته بانوان ایران گفت: اولین تاریخ سازی ما در آسیایی ازبکستان رخ داد که در سال 91 از 5 وزن 4 وزن مدال آوردیم . بعدها در امارات در کنار فریبا بداغی اولین مدال کومیته تیمی در آسیا را کسب کردیم و سپس افتخارات با قهرمانی و نایب قهرمانی آسیا و موفقیت در مسابقات جهانی آلمان ادامه پیدا کرد.
موسوی عنوان کرد: در بازی های آسیایی اینچئون یک طلا و 2 برنر کسب کردیم. در کادر فنی تیم های پایه مدت کوتاهی حضور داشتم که در اندونزی نایب قهرمان شدیم و در 2 ماه اخیر هم در خدمت تیم ملی بزرگسالان بودم. در اردن یک طلا و یک برنز انفرادی غیر از کاتای تیمی گرفتیم. در جاکارتا هم ، عملکرد ، خوب بود اما زیباتر بود که یک طلا بر سینه دختران ما می درخشید. موفقیت آن ها کم از طلا هم نبود. رقبای سختی داشتند و برای این مدال زحمت کشیدند.
سرمربی تیم ملی کاراته به مسابقات جهانی اسپانیا نیز اشاره کرد و گفت: مسابقات جهانی اسپانیا با توجه به ضریب 12 مدال ها و رنکینگ ، سکوی پرتاب به المپیک 2020 محاسبه می شود. ما زمان زیادی را برای جام جهانی نداریم و تیم باید بلافاصله پس از استراحت کوتاه جاکارتا ، وارد تمرین و آماده سازی شود.
نفر اول کادر فنی تیم ملی صحبت هایش را این گونه خاتمه داد: ما پیش از جهانی جهانی اسپانیا ، کاراته وان را در پیش داریم که به رنکینگ نفرات ما کمک می کند. با توجه به شرایط فعلی ارزی و اقتصادی حضور در کاراته وان ها برای کاراته کاهای ایرانی دشوار شده با این حال فدراسیون کاراته از اعضای تیم ملی حمایت کرده است و در این خصوص جای نگرانی نیست.