26
اگر دفاع مطلق نمی‌کردند گل‌های بیشتری به ثمر می‌رساندیم

هاجر دباغی : سارگل فقط یک نیمه فوتبال بازی کرد

  • کد خبر : 72906
  • 29 آبان 1400 - 16:23
هاجر دباغی : سارگل فقط یک نیمه فوتبال بازی کرد
هاجر دباغی مهاجم تیم فوتبال زنان سپاهان پس از پیروزی بر سارگل بوشهر تاکید کرد دفاع بسته حریف در نیمه دوم مانع گلهای بیشتر سپاهان شده است.

هاجر دباغی در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی “دختران قهرمان” درباره پیروزی روز جمعه سپاهان برابر سارگل اظهار کرد: تیم سارگل بوشهر در نیمه نخست فوتبال بازی کرد و به دنبال دفاع مطلق نبود و در نتیجه، ما در نیمه اول به ۶ گل رسیدیم

او ادامه داد: اگر همین روند در نیمه ادامه پیدا می‌کرد به بیش از ۸ گل می‌رسیدیم اما سارگل در نیمه دوم تصمیم گرفت تلاش کند که گل‌های بیشتری دریافت نکند و در مقابل محوطه جریمه‌اش تجمع کرد.

مهاجم جوان سپاهان عنوان کرد: در چنین شرایطی گل زدن دشوار می‌شود. راه‌ها برای رسیدن به دروازه سارگل محدود و علت این که در نیمه دوم به بیش از ۲ گل نرسیدیم همین مسئله بود.

دباغی در پایان گفت: در مجموع مهم این بود که پیروز میدان باشیم و این برد را با یک برتری پرگل به دست آوردیم و البته بازی‌های حساس و مهم‌تری در آینده پیش روی ماست.

لینک کوتاه : https://iwsports.ir/?p=72906

نظرات شما

انتشار یافته : 0