به گزارش افرا ورزش لیگ برتر فوتبال زنان کشور وارد هفته نهم شد و شهرداری سیرجان صدرنشین در ورزشگاه تختی پذیرای تیم ملوان بندر انزلی بود.
سیرجانی ها که پیش از این صعود خود را به مرحله پلی آف لیگ برتر مسجل کرده بودند با فراغ بال مقابل انزلی چی ها حاضر شدند و بازی را صرفاً تشریفاتی می دیدند.
شاگردان مریم جهان نجاتی علاوه بر مدیریت بازی موقعیت های بسیار در این دیدار خلق کردند که ثمره آن برتری قابل توجه کرمانی ها مقابل شاگردان معصومه جهانچی بود.
سیرجانی ها در این دیدار با گل های هستی فروزنده، ملیکا متولی و افسانه چترنور با نتیجه 3 بر صفر حریف را شکست دادند و با احتساب این نتیجه 25 امتیازی شدند تا همچنان مقتدرانه به صدر جدول گروه ب تکیه زنند.
نکته دیگر این دیدار گلزنی افسانه چترنور بود که برای خانم گلی رقابت های لیگ رقابت تنگاتنگی با زهرا قنبری دارد. چتر نور امروز یک گل به ثمر رساند و 18 گله شد.
شهرداری سیرجان در هفته پایانی رقابت ها در بوشهر به مصاف سارگل خواهد رفت.