3
به استقبال بازی‌های آسیایی هانگژو

این ۱۰ غایب بزرگ هانگژو: از کاپیتان ندا تا سمیه یزدانی

  • کد خبر : 93718
  • 01 مهر 1402 - 8:45
این ۱۰ غایب بزرگ هانگژو: از کاپیتان ندا تا سمیه یزدانی
بازی‌های آسیایی هانگژو امروز به طور رسمی گشایش می‌یابد. تیم زنان ایران با ۷۷ ورزشکار در این مسابقات حاضر است اما جای بسیاری نیز خالی است.

به گزارش افرا ورزش، بازی‌های آسیایی هانگژو به عنوان بزرگ‌ترین رویداد ورزشی قاره از امروز شنبه اول مهر ۱۴۰۲ در خاک چین آغاز می‌شود.

دختران ورزشکار ایران همچون دوره‌های گذشته بخشی از امید کاروان هستند. گرچه ۷۷ ورزشکار زن ایران در این رویداد، مسابقه می‌دهد اما چه کسی می‌تواند منکر جای خالی بسیاری از ستاره‌ها شود.

در این مطلب، نام ۱۰ ورزشکار شاخص که جای آن‌ها در هانگژو خالی است را به میان آورده‌ایم. کسانی که هر یک به دلیلی از کاروان بازی‌های آسیایی جا ماندند.

این فهرست مربوط به رشته‌هایی است که تیم زنان ایران در بازی‌های آسیایی هانگژو در آن‌ها شرکت دارد.

۱۰) فاطمه کشاورز (وزنه برداری)

تیم ملی وزنه برداری دو هفته پیش عازم مسابقات جهانی عربستان بود و فاطمه کشاورز نیز در این تیم حضور داشت و قرار بود پس از بازگشت از ریاض، آماده سفر به هانگژو شود.

نتایج کسب شده از سوی کشاورز در پایان مسابقات جهانی سبب شد کادر فنی تصمیم بگیرد او را کنار بگذارد و یک وزنه بردار جوان مشهدی به نام ریحانه کریمی را جایگزی او کند.

کنار گذاشته شدن از تیم ملی، برای دختر شیرازی که دو سال فوق‌العاده را صحنه‌های مختلف وزنه برداری ایران سپری کرده بود، یک شوک بزرگ تلقی می‌شود.

۹) آزاده صیدی (کبدی)

آزاده صیدی مهاجم توانمند تیم ملی کبدی، یکی از ارکان قدرت تیم شایلا جین برای بازی‌های آسیایی بود اما آسیبی بدموقع در اردوهای پایانی تیم ملی، به راحتی صیدی را از فهرست هانگژو خارج کرد.

او احتمالاً مهم‌ترین چهره کاروان است که به دلیل مصدومیت، حضور در بازی‌های آسیایی را از دست داده است. تیم ملی کبدی با او و بدون او، دو وضعیت کاملاً متفاوت دارد.

۸) فاطمه صادقی (کاراته | کاتا)

تلاش‌ها برای مجاب کردن اعزام کاتاروها به بازی‌های آسیایی نافرجام بود و مثل دوره‌های گذشته، اعزام به بازی‌های آسیایی در کاراته، تنها سهم کومیته کاهای ایران است.

صادقی جوان طی سه سال اخیر به برجسته‌ترین کاتاروی ایران تبدیل شده و در صحنه بین‌المللی هم نمایش جذابی داشته است اما کاتا و او باز هم پشت در بازی‌های آسیایی ماندند.

۷) زهرا شیدایی (تکواندو)

حوالی یک سال قبل زمانی که زهرا شیدایی، این تکواندوکار جنگجوی مازنی توانست در مسابقات آزاد جهانی ریاض قهرمان شود، چه کسی فکر آن را می‌کرد که او حتی نامزد حضور در هانگژو هم نباشد؟

همه چیز در مورد جان سخت شمال غیرمنتظره پیش رفت. او دختر محبوب کادر جدید تیم ملی نبود و به‌تدریج به گوشه شیاپ چانگ رانده شد

در نهایت کار به جایی رسید که شیدایی عطای بودن در تیم ملیِ مینو مداح را هم به لقایش بخشید. تکواندوکاری که می‌توانست شانس مدال هانگژو باشد.

۶) مریم کرمی (رویینگ)

از دختر پرافتخار همدانی تیم ملی رویینگ، برای حضور در بازی‌های آسیایی تنها قلبی پرگلایه باقی مانده است. مریم کرمی معتقد است مورد بی‌مهری در تیم ملی قرار گرفت.

مریم کرمی بخشی از تیم مدال‌آور بازی‌های آسیایی جاکارتا بود و آمار و وضعیتش نشان می‌داد برای یک رقابت بزرگ دیگر آماده است اما او در گروه مغضوبین قرار گرفت. او شایسته چیزی بیش از این بود.

۵) ریحانه مبینی (دوومیدانی | پرش طول)

دختر اهل آران و بیدگل، یکی از رویاهای بزرگ دوومیدانی زنان در بازی‌های آسیایی را ساخته بود. رکوردهای ریحانه مبینی به حدی سریع و جذاب در حال پیشرفت بود که نه تنها تردیدی در حضورش در بازی‌های آسیایی وجود نداشت بلکه شانس مدال برای مبینی تصور می‌شد.

طی یک سال اما ورق برگشت. رکوردهای ریحانه دیگر آن چیزی نبود که می‌خواست و می‌خواستیم و نمایش او در بازی‌های کشورهای اسلامی، نمایش شیرینی نبود.

او در بدترین زمان ممکن وارد دوره افول شد گرچه این پیش‌بینی وجود دارد که او بار دیگر به صف رکوردشکنان باز می‌گردد.

۴) فاطمه کرم زاده (تیراندازی)

اگر یکی از المپین های جوان ایران در المپیک توکیو بوده باشید، باید هم عجیب باشد که در فاصله دو سال بعد در بازی‌های آسیایی غیبت دارید.

این، داستان فاطمه کرم زاده تیرانداز خوزستانی ایران است که پای ثابت المپیک، مسابقات جهانی، جام جهانی و مسابقات قاره‌ای بود اما حالا در هانگژو غایب است و جای خالی‌اش احساس می‌شود.

۳) نیلوفر مردانی (اسکیت)

اسکیت باز ۱۷ ساله ایران در بازی‌های آسیایی گوانگژو ۲۰۱۰ اکنون یک چهره باتجربه و در بلوغ فنی و جسمانی است اما سلسله اتفاقات برای نیلوفر مردانی سبب شد، مهم‌ترین دختر اسکیت‌باز ایران از تیم هانگژو باز بماند.

او در ماه‌های اخیر درگیر مصدومیت شد و همچنین رابطه او با رأس هرم فدراسیون اسکیت به سردی گرایید تا از حمایت کافی برای حضور در تیم ملی هم برخوردار نباشد. نیلوفر مردانی چند روز قبل از مسابقات ملی خداحافظی کرد.

۲) ندا شهسواری (تنیس روی میز)

بانوی اول تنیس روی میز ایران برای نخستین بار در یک رویداد بزرگ قاره‌ای غیبت دارد. پس از رقابت در دو دوره المپیک و دو دوره بازی‌های آسیایی در ۲۰۱۴ و ۲۰۱۸ ندا شهسواری این بار در این رقابت حضور ندارد.

حضور در هانگژو، احتمالاً آخرین فرصت “کاپیتان ندا” برای ثبت سومین حضور در ادوار بازی‌های آسیایی بود که محقق نشد و دختر کرمانشاهی در این دوره جای خود را به شیما صفایی جویای نام داده است.

۱) سمیه یزدانی (دوچرخه سواری)

چه کسی فکر آن را می‌کرد که روی نام سمیه یزدانی، قهرمان برجسته دوچرخه سواری جاده و مدال‌آور آسیا قلم قرمز کشیده شود؟

در سرنوشت او، روی نام “بازی‌های آسیایی” با قلم قرمز و پررنگی خط کشیده‌اند. او در بازی‌های آسیایی جاکارتا ۲۰۱۸ در کاروان حضور داشت اما پیش از شروع تورنمنت، دچار شکستگی ترقوه شد و جایش را به ماندانا دهقان داد.

برای حضور در هانگژو نیز سهمیه‌ای به دوچرخه سواری جاده زنان اختصاص داده نشد و تک سهمیه زنان در دوچرخه سواری به فرانک پرتوآذر در کراس کانتری رسید.

او در زمره شایسته‌ترین شایستگانی است که مظلومانه، حضور در بازی‌های آسیایی، این رویداد بزرگ قاره را از کف دادند.

لینک کوتاه : https://iwsports.ir/?p=93718

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.